vineri, 11 decembrie 2009

DESPARTIRE E UN NOU INCEPUT SAU NU

Orice sfarsit inseamna un nou inceput. Daca tocmai te-ai despartit de persoana iubita, cu siguranta nu esti intr-o perioada prea optimista. Incearca sa iei lucrurile asa cum sunt, sa inveti cat mai mult din aceasta experienta si sa iti pastrezi increderea in tine si in ceilalti.
Cine a iubit stie ca cel mai greu e sa treci peste o despartire dar in viata se mai intampla si din astea .Depinde de persoane altele trec mai usor peste o dezamagire in dragoste alti mai greu.Cand ajungi sa te desparti de cineva atunci e momentul prielnic sa te gandesti daca ai gresit tu cu ceva dar de multe ori nu exista un vinovat…Asa a fost sa fie trebuie sa te resemnezi cu toate ca e greu …Azi plangi maine cu siguranta ai sa razi.Dar sa fim constientii despartirea e un soc pentru oricine mai ales atunci cand nu ai un motiv concret si clar.
Si o despartire poate constitui un pas inainte catre ceva mai bun. Acum ai realizat ce vrei de la partenerul tau, iar urmatoarea data cand vei intalni pe cineva, vei sti din start ce asteptari ai.
Realizeaza ca e mai bine sa fii singur pentru o perioada, sau sa treci printr-o despartire, decat sa fii cu persoana nepotrivita. Pastreaza-ti sinceritatea fata de tine si respecta in continuare sentimentele celor pe care ii intalnesti, chiar daca poate ai tendinta sa generalizezi si sa spui ca „toti sunt la fel".
Vreau sa va prezint un clip,vizionare placuta:


Postat de ROX.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi..?