joi, 27 august 2009

Madonna la Bucuresti: a multumit sau a dezamagit?

Dupa cum stiti Madonna a concertat aseara in Parcul Izvor,Bucuresti eu personal nu am fost la concert pentru ca nu sunt un mare fan Madonna dar alti au fost si sunt nemultumiti spunad ca ea ne-a luat peste picior ca a facut playback,dar alti care sunt fanii sau poate chiar a fost adevarat spun ca Madonna a facut un show de neuitat.
Diva a venit pe scenă cu aproape o oră peste program, unii dintre fani fluierând întârzierea. Show-ul a debutat cu “The Sweet Machine”, un mix din mai multe piese, iar vedeta americană a salutat publicul cu formula “Hello, Romania!”
Îmbrăcată într-un costum negru, pe care l-a dat jos bucată cu bucată, Madonna a început show-ul cu piesa “Candy Shop”. “Hello Romania”, i-a salutat ea pe cei 60.000 de fani, mulţi dintre ei supăraţi pentru întârzierea de a proape o oră a divei.
Show-ul de la Bucureşti a avut patru episoade – “Pimp”, “Old School”, “Gypsy” şi “Rave” , pentru fiecare dintre acestea, Madonna şi dansatorii schimbând costumaţiile.
De altfel, cu puţin timp înainte de concert, celebrii bişniţari vindeau bilete la suprapreţ în zona Parcului Izvor, solicitând pentru un tichet în zona Gazonului A nu mai puţin de 250 de lei. În acest timp, la casa oficială de bilete, “pitită” undeva în zona staţiei de metrou Izvor, mai erau încă la vânzare trei tipuri de bilete, preţurile variind între 120 de lei şi 800 de lei. Acest lucru e posibil doar in Romania ca in alte tari nu am auzit sa vanda biletele la un concert la super pret. Vreau sa va arat cateva video de la concert.Vizionare placuta.

Al doilea filmulet in Romania
By Roxana

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi..?