luni, 31 august 2009

Michael s-a sinucis

Doctorul Conrad Murray, acuzat că l-a omorât pe Michael dându-i acestuia prea multe medicamente, se apără spunând că megastarul s-a sinucis, din greşeală.
Acesta a declarat că, într-adevăr, în ziua în care Michael a murit, el i-a făcut o perfuzie cu Propofol, de 25 miligrame, pentru a-l ajuta pe star să adoarmă, numai că Michael şi-a modificat-o, la un dozaj mai mare, acesta fiind motivul morţii sale.
Nebunie. Claire Cruise, o americanca in varsta de 43 de ani, pretinde ca Michael Jackson s-a sinucis din dragoste pentru ea, in clipa in care a aflat ca femeia isi gasise un iubit nou. Claire sustine ca s-a casatorit cu megastarul in 1983 si este mama biologica a celor trei copii ai acestuia. Mai mult, femeia afirma ca ea si cantaretul ar fi adevaratii parintii ai lui Connor Cruise, baiatul adoptat de actorul Tom Cruise. In ceea ce priveste moartea lui Michael, medicii de la Institutul de medicina legala din Los Angeles au finalizat raportul autopsiei cantaretului, insa detaliile acestuia nu vor fi deocamdata dezvaluite.
By roxana

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi..?