sâmbătă, 21 mai 2011

Supernatural season 6 finale/Season 7 news


S-a terminat, Supernatural s-a terminat, sezonul 6 s-a gatit, ultimele doua episoade aparand pe aceiasi data pentru a nu lasa prea mult loc de a specula ce se va intampla in continuare(desi nu au fost prea multe surprize), cel putin asa presupun. Dupa ce d-abia le-am vazut, as avea si eu cateva lucruri de zis.Atat episodul 21 cat si 22 au fost un pic previzibile, insa asta nu le-au facut mai putin placute si deasemenea a inceput sa rasara in capul meu samanta cum ca va aparea si un sezon 7,dar despre asta vorbim un pic mai incolo.Sezonul 6 s-a terminat dramatic, nu a murit nimeni important totusi, sa zicem doar ca unele personaje au evoluat in rau mai mult decat bine, cum ar fi spre exemplu Castiel. Pacalindu-se ca ar face ceva bun prin deschiderea Purgatoriului acesta isi face mai mult rau si se imbata de putere.Pai cred si eu , atatea suflete intr-o singura entitate, atatea voci, atatea dorinte , atatea lucruri nespuse, sentimente, nu putem noi ca oameni sa ducem propriile noastre ganduri si sa le ascundem, ce sa mai zicem de un inger si milioane de suflete omenesti?In fine, ce s-a intamplat la sfarsitul episodului 22 este de-a dreptul infricosator, Castiel alias the Good guy acum se crede THE GOD guy, chiar stateam si ma gandeam cum vor reusi producatorii sa-l duca pana in sezonul 7, eh se pare ca Hollywood-ul nu ramane niciodata fara idei.Si acum ca tot vorbim de sezonul 7, se vorbeste din ce in ce mai mult ca acest lucru va fi posibil.IMDB nu a afisat nimic inca si nu cred ca o va face pana la inceputul toamnei cand fiecare post de televiziune american isi alege grila de seriale, filme, emisiuni pentru sezonul toamna-primavara.Multi, cum spuneam, speculeaza un sezon 7 si eu fac acelasi lucru , doar presupun in functie de ce am citit online desi din cate imi aduc aminte anul trecut Jared Padalecki declara ca va fi ultimul sezon pentru el si ca nu crede ca va mai continua intr-un sezon 7 deoarece nu crede ca s-ar mai putea dezvolta ceva anume din serial.Anyway, ca sa inchei , sper ca daca va fi un sezon 7 , sa apara in sfarsit Dumnezeu, curios va fi cine se va risca sa fie noul lor aliat cu puteri supernaturale, ca acum daca Castiel face pe Dumnezeu , pana si ingerii si demonii vor face in pantaloni deci cum ziceam sa vedem cine se va risca si desigur nu m-ar deranja sa fie cat mai multe demonite sexy si ingerite care fac pe nestiutoarele.

6 comentarii:

Marian spunea...

se pare ca cei de la cw tv (cei care ii difuzeaza) au anuntat oficial sezonul 7, unde cica vor infrunta un nou adversar, mai puternic de pana acum, si isi vor da seama ca toate armele, tehnicile si smecheriile lor nu vor mai avea nimic, tot ce vor avea vor fi unul pe celalalt - suna interesant

Alin spunea...

Pai daca Castiel e noul Dumnezeu ce ai putea folosi impotriva lui, o sa fie interesant de vazut metodele folosite de a-l infrunta.

Anonim spunea...

Eu sunt de parere ca, cu toate ca Castiel a devenit ce a devenit inca mai exista cineva sau ceva care sa il poate opri, care sa il poata invinge, si acea persoana/entitate este THE HORSEMAN....DEATH si THE REAL GOD, desi nici Moartea nu poate sa se atinga de suflete, totusi cred ca il poate invinge deoarece Dumnezeu a creeat sufletele si Moartea a afirmat in sezonul 5 parca ca el il va omori si pe Dumnezeu, Iar Dumnezeu il va putea invinge pe Castiel pur si simplu pentru ca este Dumnezeu si cum am mai spus...el a creeat sufletele. Oricum sper ca am dat ceva argumete bune pentru chestia asta. Pace

Anonim spunea...

si sezonul 7 cand va iesi?

Anonim spunea...

Castiel nu va fi nici macar un personaj principal in sez 7 deci nu are cum sa fie vorba de el ca adversar
23/Sep/2011 Season 7, Episode 1 pfffffff

Amy spunea...

Buna! Toata lumea asTeapta cu sufletul la gura sezonul 7 din SPN si chiar 8, de ce nu?:-? Dupa cum stim cu totii Castiel este The new God dar intr'un interviu recent Jensen , cat si producatorii au afirmat sau au confirmat aparitia unor personaje precum The Anti-Christ (anti cristul), iar puterea lui fiind nedescrisa.The king of Hell (crowley ) se va intoarce si el in acest sezon. Dupa parerea mea chiar daca Castiel este orbit de sentimentul placut de suprematie oferit de PUTERE, stiu sau cel putin sper ca in interiorul lui a ramas ceva din acel Castiel care nu cu mult timp in urma ia fost un prieten loial lui Dean si care si'ar fii dat viata sa salveze Pamantul. Daca Sammy a fost capabil sa' i reziste puternicului Lucifer sa speram ca si Castiel va avea puterea sa controleze atata putere. :p. Zidul chinezesc din capul lui Sam se va darama in cele din urma dupa spusele producatorilor, dar mai multe lucruri concrete vom afla sigur pe 25 Sept. Vizionare Placuta!

Trimiteți un comentariu

Comentezi..?