duminică, 1 martie 2009

Martie alias Primavara


Faceti loc 1 martie a venit si totodata cu ea si Primavara(teoretic).Oricum pe ziua de astazi 1 martie observ ca soare e sa vedem daca are dinti sau nu.Intotdeauna am considerat ca Martie este luna Pestilor din punct de vedere zodiacal asa ca sa vedem ce ii/ma asteapta aceasta luna.



Zona relationala este destul de agitata, datorita multiplelor opozitii de pe axa Pesti-Fecioara. Este ca si cand ti s-ar testa rabdarea si profunzimea sentimentelor. Toate aceste framantari ar trebui sa conduca la o reevaluare a atitudinii pe care o ai fata de pereche si de relatie. Se pare ca ai tendinta de a judeca lucrurile mai ales prin prisma valorilor materiale, ceea ce iti poate altera justa perceptie.


Contractele, colaborarile si asocierile sunt foarte solicitante si adesea enervante sau furnizoare de surprize. Initiativa si eficienta cresc in a doua parte a lunii martie 2009, dar creste si spiritul combativ, care tinde sa se exprime pe un teren deja slabit, putand genera incidente nedorite. Interesul pentru bani este subliniat de retrogradarea lui Venus intr-o casa financiara, veniturile avand un parcurs neobisnuit.


Pana pe 15 martie cauta sa te feresti de intrigi si barfe, care iti afecteaza buna dispozitie, dar si de noxele care ti-ar putea "polua" organismul (infectii, toxine, alcool etc.). Dupa 15 martie dispui de mai multa vitalitate, dar sporeste expunerea la risc fizic (arsuri, taieturi, cazaturi, accidentari diverse). Multa prudenta!


Este bine sa initiezi anumite schimbari si innoiri, daca doresti sa eviti surprizele neplacute.


Eu personal va doresc sa aveti un martie fericit si un ghiocel la fiecare pas cat si un zambet de care sa te indragostesti. O primavara fericita.:*


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi..?