luni, 8 iunie 2009

Iphone 3GS REVIEW

Cei de la Apple continua sa ne uimeasca cu aparitia unui nou IPHONE care se numeste IPHONE 3GS(speed).Acesta este imbunatatit din punct de vedere al soft-ului , versiunea 3.0 si vine cu o camera de 3mp plus optiunea de a filma care nu era in varianta 3G.
In afara faptului ca filmeaza in mod VGA cu 30fps(frames per second-cadre pe secunda), auto-focus si restul automat, in rest nu sunt schimbarile semnificative in comparatie cu iPHONE 3G.Insa sunt destul de multe detalii carora li s-au facut update.O alta noutate ar fi posibilitatea comanda vocala care-ti ofera posibilitatea de a suna pe cineva doar rostindu-i numele.Noul Iphone 3GS are functionalitate marita si cam aceleasi dimensiuni, cei de la Apple au reusit sa mareasca viata bateriei cu 20%.Timpul de vorbire in reteaua 2g a crescut la 12 ore (10 pe IPHONE 3g) si posibilitatea de a asculta muzica a crescut la 30 de ore(24 pe Iphone 3g).Chiar si pentru vizualizarea filmelor timpul a fost marit de la 7 la 10 ore , insa timpul de stand-by si pentru a apela in reteaua 3G ramane acelasi.

Iphone 3gs va fi disponibil pe 19 iunie 2009 in primul val si va fi raspandit in toate cele 80 de tari planuite in lunile ce urmeaza.

Primul val va fi in USA, Canada, Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia si Anglia pe 19 iunie, iar in restul tarilor pe 9 iulie si 9 august.
Disponibil ca intodeauna in alb si negru , IPHONE 3GS va costa 199$ si 299$ pentru versiunea de 16 gb respectiv cea de 32GB.
In acelasi timp IPHONE 3g se ieftineste fiind vandut la 99$ versiunea de 8 GB.

Cat despre Romania respectiv Orange , dealer-ul nostru cel de toate zilele, cu siguranta ca nu va ieftini IPHONE-ul 3G si cel mai posibil cand va aparea versiunea noua la noi o vor scoate la un pret exorbitant si la un abonament pe masura.

Prezentare video IPHONE 3GS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi..?