luni, 29 martie 2010

Me Vs Romania

Si era amiaza, stateam in maxi ascultam muzica, priveam pe geam la nori si ce forme mai au si deodata vad o caruta, mi se pare normal (avand in vedere ca suntem in Romania) , mai vad una, devine ciudat, mai sare una in fata celei de a doua si inca una si inca una, pai cate-s frate???Dar faza cea mai tare pe care nu am apucat sa o filmez e partea in care un politist si DOAR UNUL SINGUR , oprea fiecare caruta in parte , blocandu-le pe cele din urma asadar blocand traficul , pentru a le da amenda sau sa ceara o explicatie , nu am idee.Imaginati-va ce frumos e sa depasesti o coloana de 10 CARUTE.Ce faci daca iti apare unul din curba sau vine un vitezoman din fata?Intri in caruta ? Intri in sant? Te urci peste cai?Franezi? Variante sunt multe dar mi se pare absolut stupid ca pe un drum pe care se circula relativ intens sa vezi o coloana de carute lunga de 100 de metrii.Nu e vina oamenilor, fie rromani sau romani de aceasta data , pur si simplu e vina statului care nu stie sa investeasca bani si sa transforme zona rurala intr-una comerciala si sa ofere oamenilor un trai mai bun pentru a-si permite macar un rahat de Dacia 1310.

Ce vedeti in video-ul urmator sunt doar cateva din cele 15-20 de carute care se aflau pe drum si pe care am reusit sa le filmez si care desigur au trecut de "radar".

6 comentarii:

Anonim spunea...

"Ce faci daca iti apare unul din curba sau vine un vitezoman din fata?" nu se depaseste in curba...respecti legea si gata..au si ei dreptul sa mearga chiar daca nu au masini. fumezi un pachet de tigari si te calmezi pana poti sa-i depasesti.

Alin spunea...

True True , nu i-am judecat pe ei , am judecat statul.

Jorjette spunea...

Hm, nu văd lucrurile chiar aa, ar trebui să ştim să "supravieţuim" cu toate. CUm poţi tu să pui pe cineva din mediul rural, să luăm în calcul bătrânii să dea examenul pentru permis, care unii dintre ei poate nici nu ştiu să scrie???
În pls, maşinile poluează, căruţele nu poluează...
Nu cred că e de judecat nimic, doar cred că unii vor prea mult ca lumea asta să se transforme în ceva tehnologizat la maxim.

Alin spunea...

Nu stiu mi se pare deprimant cand merg cu trenul prin tara si ma uit geam si vad case darmate carute rupte in doua , fabrici sparte fara geamuri , de parca ar fi un tablou de razboi.Batranii sunt pensionari si nu cred ca ar circula asa de des incat sa le trebuiasca masina in permanenta ci mai degraba un mijloc de transport mai liber daca tineretul ar avea posibilitatea de cum ziceam macar de o Dacie.

Jorjette spunea...

Aşa o fi...Oricum prefer căruţele decât maşinile şi prefer şi caii mai mult decât caii putere, prefer naturalul şi nu poluarea, prefer simplitatea.

Anonim spunea...

unde era filozoful:))

Trimiteți un comentariu

Comentezi..?