miercuri, 27 mai 2009

3 adevaruri despre sucurile dietetice

3 Adevaruri despre sucuri

1. Doar pentru ca sucurile dietetice sunt slabe in calorii nu inseamna ca nu duc la marirea greutatii.

Poate ca au doar 5 sau mai putine calorii pe pahar, insa cercetariile arata ca in timp ce consumam sucuri indulcite artificial , pot duce la marirea apetitului pentru dulciuri in general.

2. Sucul dietetic in timp ce este 100% fara nutrienti, trebuie sa tinem minte ca consumat in exces acesta inlocuieste nevoia de lichide sanatoase pentru corp.Deci astfel daca consumam o doza de suc pe zi e bine insa daca ducem numarul la 6 doxe, inseamna ca limitam nevoie de lichide sanatoase cum ar fi apa si ceaiul care contin antioxidanti.
Iar un studiu recent arata ca mai usor se slabeste reducand sucurile foarte dulci chiar daca sunt dietetice decat sa mananci mai putin.

3. Inca mai sunt ingrijorari cu privinta la aspartam, chimicalul folosit pentru a face sucuri dietetice.

Aspartamul este de 180 de ori mai dulce decat zaharul, iar experimentele pe animale demonstreaza ca prin consumarea acestui chimical va duce la tumori pe creier, ameteli, pierderea memoriei, dureri de cap , schimbari de comportament si altele.

Concluzia e ca sucul dietetic nu-ti face bine ba din contra sa-ti faca rau.Cel mai bun mod pentru a te mentine hidratat este de a bea apa , ceaiuri si alte alternative sanatoase.

P.S. De maine ma las de sucurile dietetice si ma dau pe ceaiuri si apa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi..?