joi, 7 mai 2009

GHID pentru a deveni VEDETA

Avand in vedere ca televiziunea a inceput sa fie invadata de pseudo vedete , chiar daca sunt invitate pentru a fi ridiculizate sau sa creasca RATINGUL, toata lumea a auzit de sexy braileanca, roxy manelista , fernando , naomi , elodia si asa mai departe.La ce televiziune credeti ca s-au nascut aceste vedete?Nu in alta parte decat pe la OTV sau Povestiri Adevarate.Asadar sa nu o mai lungesc pentru oricine doreste cele 15 minute de faima, cine doreste sa fie cunoscut de o lume intreaga atunci urmati acesti pasi.
1.Trebuie neaparat sa aveti un IQ intre 50-70.Daca nu stiti ce e ala IQ , atunci sunteti pe drumul cel bun.
2.O imbracaminte cat mai sumara pentru a arata tot ce aveti sau nu aveti(daca esti fata) , daca esti baiat atunci cat mai cocalar posibil pentru indici puteti accesa http://www.cocalari.com/ sau http://www.pitzipoanca.org .
3.Descoperiti-va un presupus talent cum ar fi o voce falsa, dans de gaina , sau sa va dati drept gay sau lesbi sau sa spuneti ca ati facut sex cu jumatate din populatia Romaniei.Astfel o sa aveti sansa sa deveniti , vedeta porno, roxy manelista, naomi, tarky sau fernando oricine ar fi idolul vostru.
4.Cum OTV este televiziunea saracului detinuta de un bogatas, aveti sanse foarte mari sa ajungeti acolo de la ora 20:00 pana dimineata , certandu-va cu telespectatorii si sa aveti sondaje in dreapta ecranului gen "A fi vedeta sau a nu vedeta?".Apoi nu va faceti griji ca restul tembeliziunilor va vor da bani pentru a aparea in emisiunea lor pentru a ridica Ratingul.
5.Un alt indiciu pe care vi-l pot da e sa aveti gura cat mai mare , astfel o sa acoperiti pe toti care vor sa va contrazica , asa zisi dusmani ai vostri , pentru ca daca o sa deveniti vedete o sa aveti multi , multi dusmani.
6.Ultimul pas ar fi sa contactati Paparazzi cat mai des dar asta doar dupa ce ati devenit vedeta nu inainte ca NU VA AVEA EFECT, sa le spuneti sa va urmeze peste tot chiar sa le indicati sa inventeze ei povesti atat timp cat sunteti platiti conform statusului vostru de vedeta.

Mult succes tuturor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentezi..?